Köpa levitra Thailand

Tack vare sin prisvärdhet och effektivitet, har Levitra blivit en av världens populäraste behandlingar mot impotens bland män. Faktum är att det anses vara det bästa alternativet till vanliga impotensmediciner på marknaden.

Hur skiljer sig den från andra mediciner?

Först och främst, priset. Levitra är flera gånger billigare än Eriacta och många köper den för att spara pengar. Och då innehåller den ändå exakt samma aktiva ingrediens och kallas för “det blåa pillret”. Vanligen tar det runt 30-45 minuter innan den börjar verka och effekten varar upp till 5-6 timmar. En annan fördel med Levitra är att den också finns i flera olika former som t.ex. piller, oral jellies, och i form av brustabletter.

Den huvudsakligt aktiva ingrediensen i Levitra är sildenafilcitrat som ökar blodflödet till penisen vilket gör du behåller din erektion vid sexuell upphetsning. Levitra-piller, jellies och brustabletter innehåller vanligen 100mg av sildenafilcitrat, vilket har visat sig vara en tillräcklig dos för de flesta män. Läs mer om sildenafil

Hur länge varar effekterna i Levitra?

Effekten varar upp till 5-6 timmar efter intag. Undvik alkohol under användningen eftersom den kan hämma din önskade effekt.

Levitra eller Eriacta – vad är bäst?

Båda medicinerna innehåller samma aktiva ingrediens och verkar på exakt samma sätt efter intag. Vad gäller dosering, försiktighetsåtgärder och bieffekter, så är dessa identiska också. Skillnaden är att Levitra är flera gånger billigare än Eriacta.

Funkar det 100% av fallen?

Levitra funkar vid de flesta fallen. Det finns dock några sällsynta fysiologiska sjukdomar som förhindrar penisen från att dra nytta från medicinen. Överskrid aldrid det rekommenderade dagsintaget (100mg). Om medicinen inte ger dig önskat resultat, dvs. hårda och långvariga erektioner, så ska du genast uppsöka en läkare.

Påverkar den min libido?

Nej, Levitra kommer inte att öka din sexualdrift. Den ger dig bara en hård och långvarigare erektion som uppstår från naturlig sexuell upphetsning.

Finns det några andra alternativ?

Det finns tre populära mediciner för att behandla manlig impotens som har samma verkningsmekanism: Eriacta. Cialis och Vardenafil. Om du oroar dig över priset (vilket du nog gör) så bör du välja lågprisläkemedlen bland dessa.

Kan jag ta Levitra utan tillstånd från läkare?

Det är rekommenderat att du konsulterar med en läkare innan du börjar ta Levitra regelbundet, även om du känner dig helt frisk.

Påverkar den min spermas kvalité?

Den har absolut ingen effekt på din spermas kvalité, rörlighet eller befruktningsförmåga.

Vad är fördelarna med att köpa Levitra på nätet?

Det är många män som skäms över att köpa impotensbehalndingar i butik eftersom de skäms över sina impotensproblem. Som tur var kan du köpa Levitra direkt på vår sajt helt receptfritt och som skickas anonymt så ingen vet vad du har beställt. Det är enkelt, går fort och är pålitligt! Klicka här för att beställa nu

Försäljning av läkemedel:

Kommentera