Köpa levitra I Butik

Levitra är en populär medicin som används för behandling av erektil dysfunktion eller impotens hos män. Om du har tänkt prova det, vet du förmodligen att det finns både för- och nackdelar med att använda det. Men ingenting kan berätta mer än verkliga användares recensioner och tips.

 

Actual Customer Feedback, Reviews, Testimonials and Complaints

Customer Feedback Average:

”Mycket effektivt. Ta utan mat för att hjälpa till att absorbera snabbt och hålla längre. Effekten brukar inte sina efter 4 timmar – Jag kände fördelarna i över 12 timmar. Här är mina tips att tänka utifrån mina personliga erfarenheter: 1. Ta utan mat en timme före kärleksakten eftersom det tar ett tag att sparka igång. Jag har alltid känt ett litet ”smakprov” av effekten av pillret i ca 15 minuter, men det kickar verkligen in efter en timme. 2. Jag skulle rekommendera att börja med en mycket låg dos. Min första dos på 25 mg gjorde ont i min penis på grund av den långvariga och ihållande erektionen. Ta det när du är ensam så att du kan vänja dig vid hur mycket du verkligen behöver och fördelarna. Ta det inte för första gången med din partner för att undvika missförstånd. 3. Ta det inte för ofta eftersom det kan göra att din prostata sväller upp. 4. Drick mer vatten. Uttorkning är dåligt för erektioner. 5. När du har sex, kommer det att hålla din erektion igång även om det inte känns så bra. Det kan bli besvärligt när du är i sängen med en kvinna med en stenhård erektion och du kan inte få en orgasm. Dessutom, kvinnor ställer frågor. Och om hon inte vet att du tar något för att förbättra dina prestationer, kommer hon förmodligen lista ut det. Lycka till!”levitra-senoc-14

Mattias Samuelsson, Lingbo

”Jag är 51 år gammal. Det har varit svårt att behålla en erektion under en längre tid, särskilt om vi byter positioner ofta. Jag försökte Levitra för första gången igår kväll. Super! Jag fick ett fint, styvt stånd som var redo att kämpa i minst 4 timmar. Jag har ingen aning utöver det, eftersom jag var trött och somnade. Vad var förvånande var att ca 8 timmar efter intagandet av det, vaknade jag och var redo att fortsätta precis som kvällen innan. Det var fantastiskt! Jag tog först 100 mg, men efter att ha fått en lätt huvudvärk började skära piller i hälften och tog istället 50mg, det var den perfekta dosen!”

Felix Jonsson, Arvika

”Jag är 35. Jag hade problem ibland när jag hade sex med en ny partner. Talade med min läkare som sa att det var förmodligen inte fysiskt och att jag behövde kommunicera mer för att bli mer avslappnad. Sedan lärde jag mig om Levitra och beslutade att ge det ett försök. Problemet löst! Jag fick en mycket kraftfull erektion i flera timmar och fann det mycket effektivt.”

Alfred Åkesson, Sunne

”Jag har inte ED, men vid 40 tycker herr Glad ibland inte om att samarbeta med mig, speciellt om jag är trött. Så jag tar bara en liten dos som en försäkring (ca 25 mg). Jag har använt det vid ca 4 tillfällen och det fungerade som smort. Instruktionerna säger att det bara kan vara bra i 4 timmar, men jag tycker att det räcker till och med till nästa morgon. Sambon säger att hon definitivt inte märker någon skillnad.”

Joakim Hedlund, Vaggeryd

”Jag är en gift 45 år gammal man av god kondition och hälsa. Även om jag förmodligen inte skulle säga att jag hade erektil dysfunktion, fann jag att vårt sexliv var nästintill obefintligt och efter endast en mycket kort ”runda” kunde jag inte få upp den igen. Efter att ha tagit Levitra – FANTASTISKT! Det var som om min kropp var 18 år gammal igen. Första erektionen kom efter ca 45 minuter från att jag tog pillret och erektioner av stål varade lätt ca 8-10 timmar. Min fru visste inte om min lilla hemlighet, och hon blev glatt chockad av ca 6 rundor i sängen i 10 timmar! Ja, jag hade små biverkningar (som mild huvudvärk, trötthet) så jag ska förmodligen inte använda det varje dag.”

Daniel Forsberg, Bäckefors

”Jag har använt i ca 2 veckor. Jag tog tidigare 5mg Cialis för dagligt bruk i ungefär ett år. Det var bra i början men styvheten tenderade att inte vara så stark ibland. När jag bytte till Levitra blev det en stor skillnad! Goda nyheter är att det inte är så dyrt och inget recept behövs (jag kan beställa den på nätet). Jag är över 40 och jag har bra sex med min fru minst 3 – 4 gånger i veckan. Jag är mycket tacksam till dem som gav denna medicin till min generation! När jag tänker på det, är mitt sexliv större nu än när jag var 20!”

Tarik Gustavsson, Transtrand

”Jag är 47 år gammal och precis börjat få problem med att få erektion. Försökte flera naturläkemedel utan större framgångar. Det bara kändes inte som om jag behövde eller ville ha sex. Jag tog ett piller för första gången och en timme senare blev min fru och jag mycket förvånad över erektionen det gav mig. Så vi började direkt! För att inte nämna att jag vaknade upp med morgonstånd, något som inte har hänt på länge!”

Anes Gunnarsson, Ullatti

”Underbar upplevelse. Jag är 58 år gammal och mitt första piller var på 100mg – strax efter att jag tog det var det som att vara 20 igen! Mycket hård erektion och jag upplevde bra sex med min fru. Priset är inte så dyrt som Eriacta, men effekten är fantastiskt! På det andra försöket skar jag pillret i hälften och det tog en längre tid då också. Kände en rodnad men det var en mild bieffekt. Med denna underbara medicin får jag en mycket hård erektion som varar.”

Marcel Karlsson, Bettna

Tyckte du att de här kommentarerna är användbara? Slutligen gjort ditt beslut att prova detta populära ED-läkemedel som har visat sig vara effektivt hos nästan 90 procent av användarna? Klicka här för att beställa Levitra nu .

Kommentera