Köpa Kamagra Thailand

Billiga Kamagra 20mg

Välkommen till BilligaViagra.se

Din Shop på nätet

Produktinformation: Kamagra är förmodligen ett mindre känt läkemedel för behandling av erektionsproblem. Det som gör Kamagra unikt är att det inte reagerar negatvit på fet mat och alkohol, samt dess snabba upptagningsförmåga. Redan efter 15-30 minuter kan du se en tydlig förbättring. Den aktiva substansen i Kamagra är Sildenafil, som hjälper män mot impotens, eller, vilket många upplever, att det även stärker potensen. Det tillverkas av Bayer och är ett afrodisiakum vilket då krävs en sexuell stimulans för att Kamagra ska fungera effektivt, vilket i regel också förhåller sig med andra potenspreparat. Kamagra fungerar på samma sätt som andra potensmedel men har färre biverkningar, det har också rapporterats att effekten sitter i längre än andra kända märken. Kamagra verkar genom att blockera enzymer som motverkar erektion och hjälper musklerna i penis att slappna av och därigenom effektivt öka blodflödet till penis. Detta hjälper till att åstadkomma en hård och stabil erektion. Tillsammans med upphetsning och sexuella aktiviteter ökar blodflödet. Resultaten med Kamagra påverkas inte av din kost (förutom när måltiden är väldigt fet, 57% eller mer). Resultaten påverkas inte heller av alkoholintag, män kan alltså under behandlingen äta och dricka som de gjort tidigare. Detta är en av de unika fördelarna med Kamagra och varför läkemedlet börjar bli så populärt. Kamagra börjar i regel verka inom 30 minuter. Kamagra stannar kvar i ditt system/kroppen upp till 8 timmar.

Dosering och användning: Doseringen av Kamagra skiljer sig från person till person, vi rekommenderar en halv tablett första gången och sen eventuellt öka efter ditt behov. I vanliga fall skall Kamagra tas ungefär 30 minuter innan sexuellt umgänge. Den rekommenderade dosen för de flesta män är 10 mg, detta motsvarar en halv 20 mg tablett. Det rekommenderas starkt att endast ta en tablett Kamagra inom loppet av en 24 timmars period.

Intag av mediciner: Tar du mediciner innehållande nitrater då skall du avstå Kamagra, eftersom det kan tillsammans med nitrater orsaka kraftig sänkning av blodtrycketet och detta kan leda till allvarliga konsekvenser. Detsamma gäller om du nyligen haft en stroke eller hjärtattack. Är du osäker, rådgör då alltid först med din läkare.

Biverkningar: Biverkningarna har visats vara milda och obestående när Kamagra intagits i den rekommenderade dosen. Dock kan det förekomma huvudvärk och ansiktsrodnad. Kamagra Sildenafil bör inte tas tillsammans med andra potenstabletter för behandling av erektil dysfunktion.

Kommentera