Köpa Kamagra Online Flashback

Kamagra 10 mg nu godkänd som munlöslig tablett

Europeiska Kommissionen har godkänt Kamagra(Sildenafil HCI) – en ny munlöslig tablett för behandling av erektionsproblem (erektil dysfunktion, ED). Jämfört med andra läkemedel i samma klass är Kamagra 10 mg det första läkemedlet för erektionsproblem som kan intas utan vatten – vilket gör medicineringen mer diskret och bekväm. Tabletten löses upp på tungan på några sekunder och ger en smak av mint.

– Vi strävar ständigt efter att hitta nya och innovativa alternativ för behandling av erektionsproblem. Som ett led i detta arbete har vi nu tagit fram en munlöslig tablett, som är bekväm och enkel att ta för mannen. Det gör det möjligt för män med erektionsproblem att slippa känslan av att ta ett läkemedel, och samtidigt kunna vara mer spontana i samlivet, säger Inga-Lill Hyltander, affärsområdeschef på Bayer Schering Pharma.

Kliniska studier med 12 veckors behandling med 10 mg munlöslig Kamagra, respektive placebo, visar att Kamagra ger ett statistiskt signifikant överlägset resultat i primära och sekundära effektivitetsmätningar (1-10).

I Europa påbörjas lanseringen av läkemedlet i november 2010. I USA godkändes läkemedlet i juni 2010 och kommer att marknadsföras av GlaxoSmithKline och Merck & Co, Inc. under varunamnet STAXYN.

  • Ungefär var femte svensk man, eller en halv miljon svenska män, har erektionsproblem (erektil dysfunktion) i olika svårighetsgrad.
  • Problemen blir vanligare med stigande ålder.
  • Trots att många män lider av erektionsproblem är det få som söker vård.
  • Erektionsproblem innebär en bestående eller återkommande oförmåga att få eller bibehålla en tillräcklig erektion för sexuell aktivitet.

Kommentera