Köpa Kamagra I Stockholm

Kamagra

Kamagra är ett receptbelagt läkemedel för behandling av impotens. Det har bevisats genom många kliniska studier att Kamagra är en mycket effektiv medicin, och rekommenderas till män med underliggande hälsoproblem.

  • Skonsammaste behandlingen av impotens
  • Effekt inom 30 minuter
  • Finns i doserna 5, 10 och 20mg
  • Fri frakt & leverans inom 48 timmar

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

Hur fungerar Kamagra?

Kamagra använder den aktiva beståndsdelen Sildenafil för att behandla impotens genom att tillåta ökat blodflöde till penisen. Sildenafil hindrar PDE5 från avbryta den naturliga processen och en erektion kan uppnås hos män. Kamagra kan tas i 5mg, 10mg eller 20mg, beroende på din kondition och medicinska bakgrund. 10 mg är en rekommenderad dos, men andra rekommendationer kan förekomma av vår läkare vid en online konsultation.

Kamagra biverkningar

Det är möjligt att Kamagra kan orsaka biverkningar, men detta är liten chans, särskilt jämfört med andra impotens behandlingar. Rapporterade biverkningar är en rinnande näsa, huvudvärk och yrsel. Dessa biverkningar brukar gå över av sig själv efter en kort period. Kvarstår biverkningarna bör du omedelbart kontakta en läkare. Du bör också kontakta en läkare om du upplever en mer allvarlig reaktion, såsom priapism, vilket är när erektion varar längre än 4 timmar.

Att köpa Kamagra online

För att köpa Kamagra online så trycker du bara på ”Påbörja konsultation”. Därefter fyller du i en kort konsultation där du svarar på några korta frågor om din hälsa och medicinska bakgrund. Konsultationen granskas sedan av en läkare innan ett recept skickas till ett apotek som i sin tur skickar din behandling diskret hem till dig eller till närmsta postombud.

Fakta

Behandling: Cialis
Aktiv substans: Sildenafil
Tillverkare: Bayer
Beskrivning: Kliniskt bevisad medicin mot impotens. Ett mildare alternativ för de med andra hälsoproblem.
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Tablett: Tablett
Dosering: 5mg, 10mg, 20mg
För: Män över 18 år med erektila problem
Skall tas: Vid behov
Läkemedelsgruppen: PDE5-hämmare
Inntak av alkohol: Kan påverka effekt
Amning: Inte relevant
Under graviditeten: Inte relevant

Kommentera