Köp Kamagra Sverige

Kamagra är varumärket för Sildenafil, vilket blev skapat hos läkemedelsföretaget Bayer. 2007 godkände FDA Kamagra som behandlingsmedel vid dysfunktionell erektion.

Kamagra, är liksom alla läkemedel från gruppen av PDE-5, förbättrar erektion på grund av utvidgningen av blodkärlen i penis och ökar blodflödet till svällkroppsvävnad. Detta sker som ett resultat av sexuell upphetsning.

Sildenafil kommer att börja verka om det finns sexuell stimulering. Pillret behöver därför intas precis innan samlag.

Sildenafil stimulerar inte den sexuella driften och påverkar inte mängden sexhormoner hos mannen. Om mannen har en svag sexuell drift och en hormonell erektions dysfunktion kommer medicinen inte att fungera.

Kamagra stärker erektionen vid fall av: kärl-, neurologiska-, psykologiska-, endokrina- och medicinska fall av dysfunktionell erektion.

Vad är generisk Kamagra?

Generisk Kamagra är en motsvarighet till det ursprungliga läkemedlet, som säljs på onlineapotek et och är billigare än originalläkemedlet. Skillnaden mellan de ursprungliga och generiska läkemedlen är endast priset, men det är en trevlig skillnad som gör att du kan spara i familjens budget.

Verkningsmekanismen och andra medicinska egenskaper hos generisk Kamagra är exakt samma som de varumärket Kamagra har, eftersom båda dessa preparat innehåller en aktiv ingrediens som kallas Sildenafil. På grund av det faktum att de spenderar mindre pengar på reklam för generisk Kamagra är detta läkemedel billigare för konsumenten. Men på grund av detta är generisk Kamagra svårt att hitta i stadens apotek då det är mer lönsamt för apotekskedjorna att sälja dyra märken inom medicin och på så vis få mer vinst. Om du väljer att köpa Kamagra i Sverige, men inte vet hur man gör detta, kan du använda onlineapoteket och beställa Generisk Kamagra i Sverige.

Administreringssätt och dosering

För att stärka erektionen, rekommenderas att ta Kamagra 15 minuter innan samlag. Detta är det snabbaste läkemedlet mot erektil dysfunktion .

Du kan ta Kamagra även efter en kraftig måltid. eftersom maten inte påverkar till vilken grad Sildenafil assimileras från mag-tarmkanalen och inte minskar nivån av detta ämne i blodplasman.

10 mg Kamagra är den optimala engångsdosen. Äldre män behöver inte justera dosen, eftersom Kamagra 10 mg varken ökar blodtrycket eller hjärtfrekvensen.

Varje Kamagra piller (10 mg) ska tas med ett helt glas vatten med minst 200 ml vatten.

Om mannen efter att ha tagit ett Kamagra piller (10 mg) får huvudvärk eller andra oönskade bireaktioner kan man minska doseringen genom att ta ½ av piller Kamagra (10 mg) eller en tablett Kamagra (5 mg) per dag .
Den maximala dagliga dosen av Kamagra är 20 mg. Denna dos kan administreras av de män som inte har kontraindikationer för ansökan eller bireaktioner.

En dos Kamagra fungerar i 6-8 timmar, detta skiljer sig mellan olika individer. Under denna tid kommer Sildenafil att stimulera blodcirkulationen i penis och behålla en erektion för att utföra sexuella handlingar.

Innan du köper Kamagra i Sverige och börjar behandlingen måste du vara säker på att du inte har kontraindikationer mot läkemedlet.

Det finns sjukdomar som har kontraindikationer för Kamagra och det är; allergi mot Sildenafil, hjärtsvikt, nyligen haft stroke eller hjärtinfarkt, har leversvikt eller glaukom. Om du inte har sådana kontraindikationer, kan du köpa Kamagra utan recept och ta en daglig dos 10 mg, för att förbättra erektil funktion.

Det är inte rekommenderat att för män under 18 år eller kvinnor att ta Kamagra. Kamagra innehåller ytterligare inaktiva ingredienser som inte är lämpliga för kvinnor och som kan orsaka biverkningar .

Ta inte Kamagra med alkohol, kväveoxids donatorer eller preparat som innehåller organiska nitrater eller glycerin.

Eventuella biverkningar

Biverkningar från Kamagra kan inträffa vid en överdos eller om du är överkänslig mot Sildenafil.

De vanligaste biverkningarna vid användande av Kamagra är huvudvärk, rodnad i ansiktet, nästäppa och yrsel. Dessa biverkningar är tillfälliga och kommer att helt försvinna om man tar Kamagra 10 mg ytterligare ett antal gånger.

Om biverkningarna inte försvinner och intensifieras är det nödvändigt att ändra medicinering för behandling av erektil dysfunktion.

Kommentera