Köp Kamagra Säkert

Tillgänglighet: I lager
Tillverkare: Cipla
Även känt som: Cipvar
Dosering: 20mg
Recept Krävs: Nej
Leveranstid: 7-14 dagar

Vad är Generisk Kamagra?

Kamagra eller Sildenafil är ett läkemedel som hör till gruppen läkemedel kända som fosfodiesterashämmare. Det skrivs i huvudsak ut för behandling av erektionsstörningar och impotens. Det tillverkas av läkemedelsföretaget Cipla.

Hur fungerar Generisk Kamagra?
Kamagra expanderar eller vidgar blodkärl vilket ökar blodflödet till penis. Det hjälper också artärerna och musklerna i penis att slappna av då det blockerar verkan från enzymet som kallas PDE5. När verkan från PDE5 blockeras så kan kemikalierna som ansvarar för att uppnå erektion och upprätthålla erektionen verka ohämmat. Penismusklerna begränsas inte heller vilket låter blodet stanna i penis under längre tid vilket i sin tur hjälper till att upprätthålla din erektion.

Hur kan Generisk Kamagra hjälpa mitt tillstånd?
Kamagra hjälper till att förstärka erektioner vid sexuell upphetsning; men, uppmärksamma att det inte orsakar en erektion om det inte tillkommer sexuell stimulans. Om du har diagnosticerats med impotens eller erektionsstörningar så kan intag av Kamagra hjälpa dig mycket med att uppnå erektion och upprätthålla den under sexuella aktiviteter.

Vad är skillnaden mellan generisk och märkesKamagra?
Det är faktiskt ingen skillnad mellan generisk Kamagra och märkesKamagra, bortsett från priset. Båda innehåller Sildenafil och erbjuder samma resultat.

Vilka styrkor på dosen finns tillgängliga av generisk Kamagra?
Kamagra kommer i en dosstyrka på 20mg.

Hur intas Generisk Kamagra?
För bästa resultat är det viktigt att se till att du intar Kamagra en timme före planerad sexuell aktivitet. Inta aldrig mer än ett piller av Kamagra inom en 24-timmarsperiod.

Hur länge varar effekten av Generisk Kamagra?
Effekten av Kamagra känns generellt en timme efter intag och varar upp till sex timmar.

Finns det några sidoeffekter sammankopplade med intag av Generisk Kamagra?
Vissa sidoeffekter som kan sammankopplas med Kamagra eller Sildenafil inkluderar rodnad, huvudvärk, orolig mage, matsmältningsproblem, rinnande näsa, bihåleinflammation, influensaliknande symptom, ryggvärk, yrsel och illamående.

Ska jag vidta några försiktighetsåtgärder vid användning av Generisk Kamagra?
Om du har andra medicinska tillstånd såsom hjärtsjukdom, njursjukdom, leversjukdom, en bakgrund med stroke eller hjärtinfarkt, retinitis pigmentosa eller andra ögonproblem, priapism, magsår, synbortfall eller andra synproblem, sickelcellsanemi eller blödarsjukdomar, se till att låta din läkare veta detta eftersom ditt tillstånd kan behövas kontrolleras mer noggrant och din dos av Kamagra kan behöva justeras. Beroende på det tillstånd du har så kan din läkare avråda dig från att inta Kamagra.

Köp generisk Kamagra online mot erektionsstörningsproblem, receptfritt och gratis, diskret frakt till Sverige!

Kommentera