Köp Kamagra På Nätet

 • Privat och konfidentiell service Dina uppgifter skyddas och kan endast ses av våra läkare och vår patientsupport. Vi levererar läkemedel i omärkta paket och vi delar aldrig dina uppgifter med tredje part.
 • Endast läkemedel från reglerade apotek Apoteken vi använder är fullt registrerade och reglerade av brittiska myndigheter. Vårt medicinska team säkerställer att du alltid får rätt recept och behandling.
 • Leverans nästa dag Vi ser till att ordrar som placeras innan kl. 17:00 levereras till våra patienter redan nästa arbetsdag.

Välkommen till nya hemsidan!

 • Privat och konfidentiell service Dina uppgifter skyddas och kan endast ses av våra läkare och vår patientsupport. Vi levererar läkemedel i omärkta paket och vi delar aldrig dina uppgifter med tredje part.
 • Endast läkemedel från reglerade apotek Apoteken vi använder är fullt registrerade och reglerade av brittiska myndigheter. Vårt medicinska team säkerställer att du alltid får rätt recept och behandling.
 • Leverans nästa dag Vi ser till att ordrar som placeras innan kl. 17:00 levereras till våra patienter redan nästa arbetsdag.

Kamagra

Vad är fördelarna?

Kamagra är en snabbverkande PDE-5 hämmare som kan börja verka redan inom 15 minuter.

 • Den främsta anledningen till att män med potensproblem väljer detta läkemedel är Kamagras snabba verkningstid. Man kan räkna med att det börjar verka redan efter 15-30 minuter efter man tagit en tablett.
 • Läkemedlet verkar i 5 timmar och det fungerar endast vid sexuell stimulans.
 • Behandlingen påverkas inte negativt vid intag av fet mat och alkohol, vilket är en av många fördelar som uppskattas av personer som vill leva mer spontant och bekymmerfritt.
 • Kamagra fungerar bra för diabetiker. I tester där män med diabetes prövade olika impotensbehandlingar gav Kamagra bäst resultat.

Hur fungerar Kamagra?

Kamagra verkar genom att blockera enzymer som motverkar erektion och hjälper musklerna i penis att slappna av. Därmed ökar blodflödet till penis, vilket bidrar till att uppnå en hård och stabil erektion. Vid sexuell stimulans ökar blodflödet och erektionen kan uppnås enkelt och utan stress. Att endast ta Kamagra kommer dock inte att spontant ge dig erektion – sexuell stimulans är en grundläggande förutsättning för att uppnå önskad effekt.

Kamagra: biverkningar

Tillverkaren av Kamagra, Bayer, har i kliniska undersökningar testat produkten på fler än 3 750 män runt om i världen, och biverkningarna har visat sig vara milda och obestående när läkemedlet tagits i rekommenderad dos.

De vanligaste biverkningarna är huvudvärk och ansiktsrodnad. Patienter som tar mediciner som innehåller nitrater ska avstå från denna behandling.

Eventuella biverkningar kan upplevas av vissa personer, medan andra inte känner av några biverkningar alls. Medicinen är förknippad med få biverkningar och de flesta kan använda läkemedlet utan några bekymmer.

Kamagra är det potensmedel som orsakar minst biverkningar, vilket är en av anledningarna till att framförallt män över 50 rekommenderas detta läkemedel.

Tabellen nedan visar några av de biverkningar som kan inträffa:

Biverkningar av Kamagra: Vilka är orsakerna?

Det finns vissa faktorer som kan påverka i hur stor utsträckning du upplever biverkningar, till exempel om du tar en medicin som höjer nivån av Kamagras aktiva ingrediens, Sildenafil, eller om du tar en annan medicin som på något sätt påverkar effekten av behandlingen.

Det är viktigt att man är uppmärksam på alla biverkningar eftersom de i vissa om än sällsynta fall kan leda till ytterligare komplikationer. Om biverkningarna orsakar obehag kan du alltid minska din dos av medicinen.

Vad ska jag göra om jag upplever biverkningar av Kamagra?

Du löper en väldigt liten risk av allvarliga biverkningar. För de flesta är användandet av Kamagra helt fritt från biverkningar, och för majoriteten som upplever någon negativ effekt är mild huvudvärk det värsta som händer. Du bör dock vara uppmärksam på alla biverkningar och eventuellt sänka dosen om de är bestående.

Biverkningarna av läkemedlet är mycket milda om man jämför med andra PDE-5-hämmande impotensläkemdel, men det är ändå viktigt att du är uppmärksam på hur din kropp reagerar på behandlingen. Läs alltid igenom bipacksedeln innan du påbörjar behandlingen.

Du bör inte ta Kamagra om.

 • du är allergisk mot något av ämnena i läkemedlet. Framförallt innehåller läkemedlet substansen Sildenafil, men även andra ämnen förekommer. Läs igenom bipacksedeln om du vill se en fullständig lista.
 • du tar läkemedel som innehåller nitrater.
 • du tar indinavir eller ritonavir.
 • du har allvarliga hjärt- eller leverproblem.
 • du för närvarande genomgår dialys.
 • du fått en stroke eller hjärtinfarkt under det senaste året.

Läs alltid igenom bipacksedeln innan du påbörjar en behandling.

Läkemedel som kan integrera negativt med Kamagra:

 • Amiodaron
 • Erytromycin
 • Indinavir
 • Itrakonazol
 • Läkemedel mot högt blodtryck
 • Läkemedel mot svamp
 • Klaritomycin
 • Ketokonazol
 • Kinidin
 • Kärlkrampsläkemedel
 • Nitrater
 • Priligy (Dapoxetine)
 • Prokainamid
 • Ritonavir
 • Sotalol

När du beställer hos euroClinix ber vi dig uppge alla typer av läkemedel, naturläkemedel och hälsotillskott som du tar för tillfället.

Kamagra: dosering

Kamagra finns i tre olika doser. Beroende på din hälsa rekommenderas olika doseringar. Medicinen är mildare än andra impotensbehandlingar, men det är ändå viktigt att du inte överdoserar.

Vår rekommendation för dem som vill använda behandlingen för första gången är att börja med 10 mg ifall du är vid god hälsa. För personer med underliggande hälsoproblem eller de som är över 65, är vår rekommendation 5 mg.

För dig som tidigare har använt behandlingen, men inte riktigt fått den effekt du önskat kan du öka doseringen så länge din generella hälsa tillåter det. Den högsta dosering som finns tillgänglig är 20 mg.

Kamagra 5 mg

Den lägsta losen är lämplig för personer som har underliggande hälsoproblem eller vill prova på en impotensbehandling för första gången och känner sig tryggare med att börja med den lägsta doseringen. Självklart ger denna behandling en något lägre effekt, men den har också en mildare biverkningsprofil. Följande personer bör överväga att börja med Kamagra 5 mg:

 • Äldre män
 • Män med nedsatt lever eller njurfunktion
 • Män med hjärt- och kärlsjukdomar
 • Män med låga kaliumnivåer i blodet
 • Män som lider av blödningar, problem med blodflödet i hjärtat, eller fysiska men i penis

Kamagra 10 mg

Mellandosen är vad man anser vara normaldosering och skrivs i regel ut till män som inte tar andra mediciner som kan orsaka kontraindikationer eller har andra tillstånd som kan påverka behandlingens inverkan. Den här dosen kan sänkas eller höjas. Behandlingen på 10 mg är medelvägen och som ger en god effekt och låg biverkningsprofil. 10 mg är den rekommenderade doseringen för vuxna män med god hälsa.

Kamagra 20 mg

Den högsta dosen skrivs oftast ut till män som inte upplever att de reagerar starkt nog på den rekommenderade doseringen (Kamagra 10 mg). Det är främst en behandling för dem som har prövat 10 mg, och vi rekommenderar inte att du tar 20 mg första gången du provar på behandlingen. Kamagra 20 mg har en mer märkbar effekt, men också en något högre biverkningsprofil.

Kamagra sugtablett

Kamagra sugtablett är en alternativ produkt som är utvecklad av Bayer och kommer i dosen 10 mg. Skillnaden mellan denna produkt och originalet är att tabletten löses upp i munnen och behöver inte sväljas med vatten eller annan vätska. En fördel är att sugtabletten kan ge en snabbare effekt då den aktiva substansen tas upp av blodkärlen i munnen.Här kan du läsa mer om behandlingen.

Hur kan jag köpa Kamagra online?

För att köpa Kamagra online behöver du endast klicka på den behandling du är intresserad av på euroClinix hemsida. Därefter kommer du att ombes att fylla i dina kontaktuppgifter och de medicinska uppgifter som är relevanta för behandlingen. Formuläret kommer sedan att granskas av en läkare. Detta steg är nödvändigt av två skäl: först och främst måste vi säkerställa att du är lämplig för behandlingen eftersom receptläkemedel alltid kommer med en risk för biverkningar; det andra skälet är att det är olagligt att distribuera receptbelagda läkemedel utan ett recept som har utfärdats av en läkare. Vi följer samtliga krav som EU:s myndigheter och svenska Läkemedelsverket ställer på försäljning av läkemedel.

Varför ska jag välja euroClinix?

euroClinix har funnits på den europeiska marknaden sedan 2004 och har omfattande erfarenhet av läkarkonsultationer och beställningar av receptläkemedel online. Vi samarbetar med registrerade apotek och läkare i England och erbjuder våra tjänster i nästan hela EU-området, däribland Sverige och resten av Skandinavien. Vi erbjuder endast de läkemedel som kan beställas till följd av en läkarkonsultation online, i enlighet med gällande lagar och EU-direktiv. Vi garanterar dig som patient att de läkemedel vi skriver ut alltid kommer från registrerade brittiska apotek, och vår erfarna patientsupport kan svara på dina frågor via e-post, livechatt och telefon.

euroClinix behandlar fler än 20 000 patienter varje år vilket gör oss till Europas största onlineklinik. Vi är specialiserade på läkemedel som kan förbättra våra kunders livskvalitet och vi erbjuder en högkvalitativ service med ansvarsfulla läkare och en enastående patientsupport. Vi står redo att hjälpa dig innan du beställer, under orderprocessen, när du behandlas och även efteråt. Vi finns här för våra kunder hela vägen och vi är väldigt stolta över den positiva feedback som vi konstant får på oberoende recensionssidor som Feefo.

Kommentera