Köpa Levitra Generisk på nätet i Sverige

Användning av Levitra

Levitra innehåller det aktiva ämnet Vardenafil. Vardenafil gör så att muskelvävnad i penis slappnar och blodceller i penis vidgas på så sätt kan blodflödettill penis öka kraftigt och göra penis styv. Sildenafil används för att bota impotens hos män i alla åldrar och är det mest kända bland potensmediciner så det är originalet och det som sålts avmest i hela världen. Vardenafil kan också användas inom andra områden som inte anges här.

Dosering av Levitra

Den rekommenderade dosen är 50 mg. som tas ungefär 0,5-1 timme före sexuell aktivitet. Ta inte Levitra mer än en gångper dag. En fet ,större måltid kan påverka Levitras effekt negativt. Försök att inte ta Levitra i samband med att du ätitgrapefrukt eller druckit grapefrukt juice.

Försiktighetsåtgärder med Levitra

Innan du börjar intag av Vardenafil, berätta det för en läkare om du är allergist emot det eller har andra former av allergier. Äldre folk kan vara mer utsatta för Levitras bieffekter – läs mer om dem längre ner på sidan.

Levitra i samband med andra mediciner

Levitra skall ej tas i kombination med andra mediciner för att behandla impotens, inte heller i samband med nitrater för bröst och hjärtproblem. Levitra skall aldrig intas av barn eller kvinnor eller inte heller av personer med överkänslighet emot dess aktiva substans Vardenafil.

Möjliga bieffekter av Levitra

De vanligaste bieffekterna av Levitra är huvudvärk, rodnader, oroli mage, ökad känslighet emot ljus, yrsel och diarre.En allergisk alvarlig reaktion mot Levitra är sällsynt, men upsök genast sjukhus om detta händer.De flesta som använder Levitra får aldrig några bieffekter.Om du märker av några bieffekter som inte anges här på sidan bör du genast söka läkarvård. Att blanda Levitra med andra mediciner Levitra får ej tas i kombination med såkallade”poppers” innehållandes amyl eller butyl nitrite; alpha-blockerare mediciner; andra mediciner för att behandla impotens;ediciner du tar för högt eller för lågt blodtryck m.m Konslutera med en läkare eller specialist om du känner dig det minsta osäker på om just du kan ta Levitra.

Missad dos av Levitra

Levitra tas inte efter något schema. utan Levitra intas då det behövs och där det behövs.

Överdosering av Levitra

Om du tror att du överdoserat Levitra bör du genast uppsöka läkarvård. Symptom på en överdosering kan vara ojämn hjärtrytm, svimningar eller bröstsmärtor.

Förvaring av Levitra

Förvara Levitra i rumstempratur (20-25 C) borta från soljus och fukt. Förvara inte Levitra på fuktiga ställen som tex badrumskåpet. Håll Levitra otillkomligt ifrån barn och husdjur.

Vi tillhandahåller enbart generell information om dessa mediciner och dess verkan. Informationen skall ej användas för självbehandling eller för att faställa egna diagnoser efter. Specifika intruktioner om en enskilds individs hälsa kall alltid ges av en specialist eller en läkare. Vi reserverar oss för eventuella fel i texterna. Vi tar ej ansvar för eventuella skador som uppstår med dessa mediciner och avsäger oss därmed allt ansvar.

Kommentera