Köpa Kamagra utan recept, pris på Kamagra på apoteket Sverige

Kamagra tabletter innehåller den aktiva substansen Sildenafil. som är ett läkemedel som används för behandling av erektil dysfunktion (impotens). Kamagra (Sildenafil) kallas fosfodiesteras typ 5 -hämmare. och verkar genom att förhindra effekten av en kemikalie i kroppen som kallas fosfodiesteras typ 5.

En erektion produceras via en komplex kedja av händelser, som innefattar signaler från nervsystemet och frisättningen av kemiska budbärare inom vävnaden i penis. En av dessa kemiska budbärare som kallas cyklisk GMP .

Cykliskt GMP orsakar blodkärlen i penis att vidgas genom att koppla ett tunt lager av muskler som finns i blodkärlens väggar. Detta gör att mer blod att komma in i penis. vilket i slutändan resulterar i penis blir styv och upprätt .

Cykliskt GMP normalt bryts ned av en annan kemikalie i kroppen som kallas fosfodiesteras typ 5. Kamagra verkar genom att förhindra effekten av fosfodiesteras typ 5. vilket stoppar nedbrytningen av cykliskt GMP. Det innebär att blodkärlen hålls vidgade längre. förbättra blodflödet till penis och behålla en erektion.

Eftersom Kamagra förbättrar insatser av kemiska budbärare som är ansvariga för att producera en erektion. fungerar den bara när dessa budbärare är närvarande. Det innebär att sexuell stimulering krävs för att producera och behålla en erektion. Dosen bör tas ungefär 25 minuter till en timme före tänkt samlag. och det kan ge en erektion som svar på sexuell stimulering upp till fem timmar efter intag av dosen .

Kommentera